DMR A/S søger projektleder til vores afdeling for vand og klimatilpasning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om os

Vi er et rådgivende ingeniørfirma, drevet af høj faglighed og fokus på opgaveløsning frem for systemer og bureaukrati, med godt 220 medarbejdere fordelt over hele Danmark. Vi arbejder tillidsbaseret med stort ansvar og frihed for den enkelte medarbejder. Du har f.eks. medbestemmelse på fordeling af arbejdstid hjemme og på kontoret, og vi regulerer din arbejdstid efter dine ønsker og behov.

I afdelingen for Vand og Klimatilpasning rådgiver vi bl.a. grundejere, der kæmper med at holde vand fra døren og udviklere, der ønsker helhedsorienterede vandhåndteringsplaner. Vi vurderer nedsivningspotentialet i udviklingsområder, og er i felten og lave nedsivningstest. Vi skaber intelligente bassinudvidelser for industrielle kunder, og deltager i langsigtet planlægning hos forsyningsselskaber.

Vi er en tværgående national afdeling med medarbejdere, der arbejder fra de forskellige kontorer tæt på egen bopæl, men med et tæt, tillidsfuldt og velfungerende samarbejde både internt i afdelingen og med de andre afdelinger i Dansk Miljørådgivning. Du har derfor mulighed for at blive tilknyttet præcis det kontor, der passer dig bedst.

Om dig

Vi er helt sikre på, at der ikke findes én enslydende korrekt opskrift på, hvad det succesfulde match er – og vi glæder os derfor til at høre om din baggrund og kompetencer, og sammen se på, hvordan vi bedst kan bringe dem i spil i DMR.

Vi forestiller os, at vi kan være et godt match, hvis du har et par års relevant erfaring og:

  • Har en vandteknisk/miljømæssig uddannelse
  • Har erfaring med planlægning og praktisk gennemførelse af projekter med regnvandshåndtering og LAR
  • Er fagligt engageret i at skabe god rådgivning og finde de bedste løsninger for vores kunder – økonomisk såvel som teknisk og miljømæssigt
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • Motiveres af at udvikle og udvikles
  • Er god til at kommunikere på alle niveauer – fra den private grundejer uden kendskab til vand til forsyningsselskabernes hydrauliske vandspecialister.

Om opgaverne

Hos os vil du blive en del af alle projektets faser; fra den første dialog med potentielle kunder over tilbudsskrivning, projektledelse og den tekniske detailløsning.

Du vil ofte blive involveret i de indledende projektfaser fra oversvømmelsesscreening til planlægning af vandhåndtering og nedsivningsundersøgelser.

Når det ikke er den tidlige planlægning du tager del i, vil du blive hentet ind som specialist og ”problemknuser”, når grundejere oplever problemer med vand på terræn, der kræver høj problemforståelse, og at du kan tænke ud af boksen.

Selvom du er ansvarlig for projekterne, er du aldrig alene – der er altid mulighed for faglig sparring.

Brænder du for praksisnært og entreprenant arbejde, at være med til at løse de konkrete udfordringer som borgere og udviklere mødes af – både fra vejrguder og myndigheder – så glæder vi os meget til at høre fra dig. Hvis du derimod gerne vil nørde igennem en stort 3-årig detailprojektering af vandhåndtering for en bydel, er det altså ikke hos os du skal søge.

Ansøgning

Vil du være med til at styrke vores rådgiverteam inden for, så send en motiveret ansøgning til job@dmr.dk.

Har opslaget vakt din interesse, men er du ikke sikker på, om du er klar til at tage springet så tøv ikke med at ringe for en uforpligtende snak om mulighederne før du søger.

Har du spørgsmål til stillingen er du selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Kajhøj på tlf. 40 76 04 24 eller mka@dmr.dk.

Ansøgninger bliver behandlet fortroligt, og vi indkalder løbende til samtaler.

Du kan læse mere om hvordan det er at være medarbejder i DMR, i folderen på denne side.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DMR A/S, Fanøgade, 9740 Jerslev J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: job@dmr.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5888112

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet