Koordinator til hjemmeplejen i Østervrå

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Koordinator til Østervrå Hjemmepleje - barselsvikariat

Østervrå hjemmepleje søger SSA eller sygeplejerske til varetagelse af koordinatorfunktionen i et barselsvikariat fra d. 1.5 2024. Stillingen forventes at strække sig til ca. april 2025 og er på 30 timer pr. uge med arbejde i hverdage i dagtid.

Østervrå Hjemmepleje dækker Østervrå og oplandet. Vi er optaget af at bidrage til, at borgerne er så selvstændige som muligt i deres liv og understøtte borgernes levede liv på bedste vis. Det gør vi ved at sætte en ære i at bidrage med vores faglighed i respekt for borgernes ønsker og behov indenfor de rammer vi har. 

Vi har typisk mellem 11 og 13 dagruter og 3-3,5 aftenruter. Vi arbejder tæt sammen med Østervrå Ældrecenter og Dybvad sygepleje. 

Arbejdet består i at varetage planlægningen i CURA-Plan som er det system der anvendes til at planlægge de daglige køreplaner. Det drejer sig om at tilrettelægge hjemmeplejens opgaver ift. borgernes visitation med et fagligt afsæt og indenfor Frederikshavn kommunes rammer. Du har således en nøglefunktion i samarbejdet med kollegaerne i hjemmeplejen såvel som i samarbejdet med visitationen om borgerne. 

Der er brug for at du er sundhedsfagligt velfunderet for at kunne planlægge opgaverne på bedste vis. En rigtig stor del af arbejder består af kommunikation fx med borgere, pårørende, medarbejdere, visitation, leder og øvrige samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt at du ever at kommunikere anerkendende og tydeligt med afsæt i en lyttende tilgang. Det er vigtigt at du kan sætte dig ind i både borgernes og medarbejdernes behov samtidig med at du mestrer at vi har en ramme, som vi skal holde os til. 

For at du kan lykkes med arbejdet skal du have et godt overblik, sans for, og ikke mindst lyst til, at skabe struktur og samtidig blik for detaljer i planlægningen. Det er vigtigt at kunne prioritere i arbejdsopgaverne og løse det vigtigste først.

Du vil få en grundig oplæring i arbejdet og der er altid mulighed for at få hjælp og sparring i forhold til dit arbejde med CURA-Plan. Både leder, kollegaer og øvrige samarbejdspartnere vil gøre deres allerbedste for at hjælpe dig godt i gang og bidrage til at du kan løse opgaven på bedste vis. Sammen skaber vi de bedste resultater for borgerne.

Hvis du bliver vores nye kollega vil du møde:

  • Fagligt dygtige og skønne kollegaer
  • Et spændende og udfordrende job, hvor din faglighed kommer i spil
  • Et fokus på tværfagligt samarbejde og det gode arbejdsfællesskab
  • At du får indflydelse på egen mødeplan.
  • Et fokus på uddannelse af SOSU elever.
  • Et tæt samarbejde med hjemmesygeplejen samt andre tværfaglige samarbejdspartnere
  • En ledelse der brænder for at vi alle kan gøre en forskel for borgerne

Har du spørgsmål til stillingen er du er du velkommen til at kontakte leder Helle Yding Kooij på tlf. 61246973 eller koordinator Christine Mølgaard 23287033

Lidt praktisk information:

Ansøgningsfristen er d. 4. marts 2024.

Samtalet forventes afviklet i uge 10 2024.

Løn efter gældende overenskomst.

Du skal fremvise straffeattest ved ansættelsen. 


Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Frederikshavn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Frederikshavn Kommune, Vrængmosevej 2 A, 9750 Østervrå

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997794

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet