Ukrainsk hjemmebane: Vær med til at bakke Ukraine op!

Foto: Frederikshavn Kommune.

Arena Nord i Frederikshavn forbereder sig på at være vært for VM-åbningskampen i kvindehåndbold mellem Ukraine og Brasilien den 29. november.

Målet er at fylde arenaen med ukrainske fans, der bor i Nordjylland, for at skabe en "Ukrainsk hjemmebane". Dette initiativ er en del af en større indsats for at styrke fællesskabet og tiltrække ukrainsk arbejdskraft til regionen.

Forud for kampen inviteres ukrainere bosat i Nordjylland på en dagstur til Skagen, hvor de vil blive præsenteret for lokale virksomheder og boligforeninger samt få smagsprøver på natur- og kulturoplevelser.

Dette er en del af en fælles indsats fra private virksomheder, Frederikshavn Kommune, Skagen Erhvervsforening, Arena Nord og Dansk Håndbold for at tiltrække flere ukrainske borgere til regionen.

Initiativet 'Ukrainsk hjemmebane' inkluderer også planlagte dagsture til Frederikshavn og Sæby, når Ukraine spiller hjemmebanekampe i Arena Nord. Programmet er stadig under udarbejdelse, men vil inkludere en jobmesse, virksomhedsbesøg og kultur- og naturoplevelser.

Alle, der ønsker at bidrage til 'Ukrainsk hjemmebane', opfordres til at kontakte Erhvervshus Nord.


https://www.frederikshavn.dk/om-kommunen/nyheder/nyheder-og-pressekontakt/nyheder-og-pressemeddelelser/ukrainsk-hjemmebane-vaer-med-til-at-bakke-ukraine-op/
Kilde: Frederikshavn Kommune